AED Rotterdam

AED in Rotterdam maakt uw buurt veiliger

Heeft u de aanschaf van een AED in Rotterdam al eens overwogen? Door voor een AED te kiezen maakt u de buurt veiliger. Met de moderne Lifeline AED of Lifeline View AED is het uitvoeren van een reanimatie mogelijk voor mensen zonder medische kennis. Een geruststellende gedachte, als u bij een hartstilstand snel moet handelen! De Lifeline View AED is zelf dermate geavanceerd, dat de instructies op een geïntegreerd lcd-scherm getoond worden. Mocht u momenteel al een AED in Rotterdam gebruiken, dan kan het interessant zijn om deze in te ruilen. Defibtech biedt een aantrekkelijke inruilactie aan voor verouderde defibrillators.

Mogelijkheden bij de aanschaf van een AED in Rotterdam

Wanneer u voor een nieuwe AED in Rotterdam kiest, heeft u diverse opties. Reeds beschreven we de Lifeline View AED, welke over een lcd-scherm beschikt. Het alternatief is de Lifeline AED, welke voorzien is van een luidspreker. Defibtech biedt u de mogelijkheid om naast de Nederlandse spraakinstructies ook Engelse- of Franse spraakinstructies op de AED te installeren. Zo kan het apparaat ook gebruikt worden in een omgeving met mensen waar lang niet iedereen Nederlands spreekt. Deze Engelse- en Franse instructies kunnen vanzelfsprekend ook op de Lifeline View AED worden ingesteld.

Advies over investering in een AED in Rotterdam

Wilt u meer weten over de werking van een AED? Bent u benieuwd welke AED in Rotterdam interessant kan zijn voor de plek waar u deze wilt gaan gebruiken? Defibtech voorziet u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook adviseren we u graag over accessoires, die goed aansluiten bij hetgeen waar u de AED in Rotterdam wilt gaan gebruiken. Denk aan een draagtas, een wandbeugel, enzovoorts. Heeft u al een geschikte AED gevonden?

0