aed-defibtech-5

Altijd de beste AED service

Defibtech biedt altijd de beste Lifeline View AED services. Kijk op onze site of neem contact met ons op om te zien welke AED dienst bij uw past. U kunt bij ons uw apparaat laten registreren en monitoren. Ook kunt u terecht voor handleidingen, instructievideo’s en hulp bij het oplossen van storingen.

AED Monitor

Als uw AED dienst moet doen, moet hij probleemloos functioneren. Met Defibcom kunnen wij de Defibtech AED’s op afstand monitoren. De controle is onder andere op het gebruiksklaar zijn, op luchtvochtigheid en temperatuur. Bij een afwijking zal Defibcom dit melden, met informatie over probleem en oplossing.

AED lease voordelen

  • 24/7 service in geval van storingen;
  • Een vervangende leen AED in geval van reparatie;
  • Een nieuwe AED in geval van een onoplosbare storing;
  • Inclusief batterijen, elektroden en reanimatiekit;
  • Inclusief AED onderhoudscontract;
  • De jaarlijkse kosten worden vooraf per jaar gefactureerd;
  • U komt nooit voor onverwachte uitgaven te staan.

Handleidingen, software en instructievideo’s

Op onze site kunt u handleidingen downloaden, zodat u altijd over de meest relevante informatie beschikt. Ook voor software voor het uitlezen van de gegevens van vol- en halfautomatische AED’s kunt u terecht. Heeft u behoefte aan meer uitleg van het gebruik, kan dat met een aantal instructievideo’s. Deze tonen de inzet van het apparaat aan de hand van het reanimatieproces.

Voorkom storingen

Los storingen op met onze AED services. Mocht het voorkomen, bieden wij uitgebreide service om dit op te lossen. Met een zelftest kunt u veel storingen aan uw AED dienst oplossen, bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen. Om storingen te voorkomen is een onderhoudscontract de beste optie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze AED service of bekijk één van de video’s om toekomstige storingen sneller te verhelpen met behulp van de DefibCabDefibCorner of DefibCom.

Defibcab
Video afspelen
DefibCorner
Video afspelen
DefibCom
Video afspelen
0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.