Gebruik de AED vergelijker voor het vinden van de juiste AED | Defibtech Gebruik de AED vergelijker voor het vinden van de juiste AED | Defibtech

AED vergelijken: Huur of koop AED bij Defibtech en redt levens!

Een AED is onmisbaar in elk bedrijf. In een medische noodsituatie moet een bedrijfshulpverlener snel toegang hebben tot een defibrillator om de overlevingskans van de getroffene te vergroten. Door AED vergelijken weet u precies welk apparaat u nodig heeft in uw onderneming. 

Waarom AED?

Duizenden mensen worden jaarlijks getroffen daoor een hartstilstand. Een Automatische Externe Defibrillator, ofwel AED, wordt ingezet om een elektrische schok te geven om het hart weer in een normaal ritme te krijgen.

Vergelijk AED bij Defibtech

Medizon-038
 Defibtech importeert voor Nederland de Defibtech AED en biedt bedrijven en organisatie een hoge kwaliteit AED technologie. Als AED vergelijker, verhuurder en verkoper is Defibtech een kennisbank als het gaat om AED producten en wordt veel samengewerkt met trainingscentra in heel het land. Op de website kunt u AED vergelijken en kopen door middel van een breed assortiment defibrillatoren en kun u verder rekenen op een goede service met preventief onderhoud. Daarbij biedt AED vergelijker Defibtech de optie om een AED te huren of leasen. Compleet met service heeft u voor een laag maandbedrag al een AED. Defibtech biedt bovendien een garantie van 8 jaar en wanneer u elders goedkoper uit bent, dan zal Defibtech het verschil compenseren. 

Vergelijk AED en kies de Lifeline View

Medizon-038
 Vergelijk AED en kies voor de Lifeline View AED! Dit is een nieuwe generatie AED met een interactieve display die niet alleen vertelt hoe u de AED gebruikt maar dit ook direct en stap voor stap laat zien met behulp van handige instructievideo’s. 

Kies voor AED vergelijker Defibtech

Wilt u ook een AED in uw bedrijf of organisatie? Kies voor Defibtech! Op Defibtech.nl kunt u AED vergelijken, huren en kopen, zodat ook u in medische noodsituaties levens kunt redden!

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defitbtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal