AED verhuur

Kies in verschillende situaties voor onze AED verhuur

Defibtech is een specialist op het gebied van de verkoop van defibrillatoren en AED verhuur. In ons assortiment bieden we u kwalitatief goede AED’s, die een lange tijd mee zullen gaan en altijd naar behoren werken. Dit geldt in het bijzonder voor apparaten die u laat verbinden met een van onze externe diensten. Deze diensten controleren uw apparaat op afstand en waarschuwen u wanneer er handelingen moeten worden verricht. Onze AED verhuur is bedoeld voor mensen die de AED maar een korte tijd nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de organisatoren van een festival, van een buurtfeest, enzovoorts. Het huren van een AED vergroot de veiligheid van de bezoekers van uw evenement.

aed hart voor je zaak

Mogelijkheden van onze AED verhuur

Onze AED verhuur biedt u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor de huur van een AED voor een tot vier weken, van een tot twaalf maanden of voor langer dan twaalf maanden? Door voor onze AED verhuur te kiezen hoeft u vooraf geen grote investering in een AED te doen. U betaalt een vast bedrag, waarmee u de veiligheid van een evenement, wijk of gebouw vergroot. Standaard leveren wij een tas en reanimatiekit met de gehuurde defibrillator mee. De apparaten zijn relatief nieuw en voorzien van visuele- en spraakinstructies.

AED verhuur voor een veiligere buurt

Heeft u ook interesse in het huren van een AED via Defibtech? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren. Samen bekijken we wat voor u de meest interessante optie is bij het huren van een AED. Op onze website leest u meer over de mogelijkheden van onze defibrillatoren.

0