Bridgehill | Defibtech Bridgehill | Defibtech

Bridgehill

Bridgehill: bestrijders van brand!

 Bridgehill is specialist op het gebied van de bestrijding van brand, meer specifiek de bestrijding van vuur, hitte en schadelijke gassen. Het bedrijf biedt verschillende innovatie producten aan, welke een verspreiding van het vuur voorkomen. Ze isoleren de brand, om brandweerlieden meer tijd te geven bij de bestrijding hiervan en tegelijkertijd mensen, hun eigendommen en gebouwen te beschermen. Bridgehill ontwikkelde onder meer unieke branddekens en brandzeilen. De producten van Bridgehill worden onder meer gebruikt in horecakeukens, op luchthavens en bijvoorbeeld op werkplaatsen. Ze kennen voornamelijk zakelijke gebruikers. 

Gebruik van Bridgehill branddekens en brandzeilen

 De branddekens van Bridgehill worden aangeboden voor het bestrijden van autobranden, branden in heftrucks en bijvoorbeeld kleine keukenbrandjes. De branddekens zorgen dat het vuur geïsoleerd wordt en schadelijke gassen worden tegengehouden. Het feit dat er geen lucht meer bij het vuur kan komen, maakt dat het vuur snel zal doven. Vaak al binnen enkele minuten! Met de Bridgehill brandzeilen is het mogelijk grotere branden te isoleren. Hang de brandzeilen bijvoorbeeld tussen twee gebouwen. Ook aan de rand van een bosachtig gebied kan een brandzeil van Bridgehill uitkomst bieden. De brandzeilen houden naast de vlammen ook hitte tegen. 

Voordelen van de producten van Bridgehill

De producten van Bridgehill bieden verschillende voordelen. Allereerst zijn ze heel eenvoudig in gebruik. U hoeft geen training te hebben gevolgd om een brand te kunnen bestrijden met een Bridgehill branddeken of brandzeil. Daarbij is het met de Bridgehill branddekens mogelijk om ook branden in elektrische voertuigen, zoals auto’s en vorkheftrucks, te bestrijden. Het vuur kan met een branddeken geïsoleerd worden, om de lithium accu vervolgens door professionele brandweerlieden onder te laten dompelen in water. Een verergering van schade of het ontstaan van gevaarlijke situaties kan zo voorkomen worden.

Wilt u meer weten over de voordelen en producten van Bridgehill? 

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defitbtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal