DefibCom biedt optimale controle over uw AED - Defibtech DefibCom biedt optimale controle over uw AED - Defibtech

DefibCom, optimale controle over uw Defibtech AED

Unieke samenwerking tussen Medizon, HartVeilig Wonen en KPN
Medizon-004
|
Medizon introduceert DefibCom. DefibCom is een intelligente oplossing waarmee Defibtech AED’s op afstand kunnen worden gemonitord met behulp van de modernste communicatiemiddelen. DefibCom maakt gebruik van het snelste en meest dekkende netwerk voor productmonitoring, LoRa. LoRa wordt ook vaak in één adem genoemd met Internet of Things (IoT).
Dankzij deze toepassing wordt uw AED op afstand gecontroleerd op aanwezigheid en of deze gebruiksklaar is. Daarnaast worden zaken als temperatuur en luchtvochtigheid bewaakt.
DefibCom is standaard ingebouwd in de DefibCab, de AED buitenkast van Medizon, die in samenwerking met Hartveilig Wonen is ontwikkeld voor de inrichting van de Hartveilige zones. Binnen deze zones worden burgerhulpverleners gealarmeerd in geval van een vermoedelijk hartstilstand. Alle AED’s die binnen het platform van Hartveilig Wonen zijn aangemeld worden 24/7 gecontroleerd, zodat de burgerhulpverleners altijd kunnen vertrouwen op de apparatuur waarmee zij naar slachtoffers worden gestuurd.

Voor AED’s die binnen zijn geplaatst is er de speciale DefibCom-bracket. Deze muurbeugel is overal eenvoudig te plaatsen en zorgt ervoor dat de AED altijd goed bereikbaar is en goed wordt gemonitord. Denk hierbij aan bedrijven, openbare gebouwen en bijvoorbeeld scholen.

DefibCom, optimale controle over uw Defibtech AED

Wanneer de DefibCom een afwijking signaleert ontvangt u onmiddellijk een bericht van ons.
|
  • U kunt dan batterij of elektroden “Just in time” vervangen;
  • Vanzelfsprekend kijkt ons service center online met u mee en staat klaar om u te adviseren;
  • U bent rechtstreeks verbonden met de importeur en heeft dus de garantie dat u altijd de juiste onderdelen en software updates op tijd in huis heeft.

DefibCom is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Hartveilig Wonen en KPN. KPN publiceerde dinsdag 28 maart een video waarbij de unieke samenwerking wordt belicht. Bekijk hieronder de video.

Video DefibCom in collaboration with Hartveilig Wonen and KPN

Download the KPN factsheets in Dutch and English here.

KPN Factsheet Medizon NL
KPN Factsheet Medizon EN

Meer informatie

|
Wilt u meer informatie over DefibCom en AED onderhoud? Kijk dan op de pagina aed-onderhoudscontract of neem contact met ons op via telefoonnummer 050 – 313 17 05. Wij staan u graag te woord.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal