Defibrillator | Defibtech Defibrillator | Defibtech

Defibrillator

Investeer in een defibrillator om uw wijk veiliger te maken

|
 Heeft u de investering in een defibrillator al eens overwogen? Dit maakt uw buurt, sportcomplex of bedrijfspand veiliger. Met een AED bent u niet langer afhankelijk van ambulancebroeders of omstanders met een medische achtergrond, om de reanimatie na een hartstilstand te kunnen starten. De kans op blijvend letsel bij het slachtoffer van een hartstilstand is hierdoor kleiner. Defibtech is uw partner voor de aanschaf van een defibrillator. Naast de AED bieden we diverse bijpassende accessoires aan. We vertellen u er graag meer over. 

Mogelijkheden bij een aankoop

defibtech-lifeline-view
|
 Defibtech biedt u enkel kwalitatief zeer goede defibrillators aan, welke voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen in deze sector. Daarbij zijn de defibrillators gekeurd door de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration. U heeft bij ons keuze uit de Lifeline View AED en de Lifeline AED. De Lifeline View AED is de meest uitgebreide variant. Dit model beschikt niet alleen over een luidspreker, zoals de Lifeline AED die ook heeft. De Lifeline View AED beschikt namelijk naast de luidspreker over een ge├»ntegreerd scherm. Op dit scherm wordt getoond welke handeling op welk moment uitgevoerd moet worden tijdens een reanimatie. 

Defibrillator combineren met accessoires

01-DCF-E110-Defibtech-Lifeline-AED-(semi-automaat)
|
 Combineer de defibrillator met verschillende accessoires. Denk aan een Defibcom wandpaneel, waaraan u de defibrillator kunt bevestigen. Ook een beveiligde wandkast van Defibcom kan interessant zijn, wanneer u de defibrillator buiten ophangt. De wandkast gaat vandalisme en andere vormen van schade aan de AED tegen. Ook bieden het wandpaneel en de wandkast u de mogelijkheid om de defibrillator op afstand te monitoren. Mocht er onderhoud noodzakelijk zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Zo hoeft u hier zelf niet op te letten! 

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal