Koop een defibrillator met onderhoudscontract - Defibtech Koop een defibrillator met onderhoudscontract - Defibtech

Defibrillator kopen

|
Steeds meer bedrijven en instellingen hebben de beschikking over een defibrillator. Ook in grote woonwijken en bijvoorbeeld op sportverenigingen wordt steeds vaker een defibrillator opgehangen. Een defibrillator stelt u in staat om direct over te gaan op een reanimatie, wanneer iemand te maken krijgt met een hartstilstand. De kans op blijvend letsel bij het slachtoffer neemt hierdoor sterk af. Een defibrillator kopen doet u eenvoudig online bij Defibtech. Wij kunnen het apparaat ook bij u demonstreren en een gebruikerstraining geven aan enkele van uw medewerkers, zodat zij weten hoe zij moeten handelen als er zich een noodsituatie voordoet. Overigens is het gebruik van een LifeLine AED van Defibtech heel eenvoudig. Medische kennis is geen vereiste!

Een defibrillator kopen kan levens redden

|
Wanneer iemand in uw directe omgeving een hartstilstand krijgt telt iedere minuut. De hersenen van het slachtoffer kunnen maar enkele minuten zonder zuurstof, waarna er vaak onherstelbare schade optreedt. Wanneer er een defibrillator beschikbaar is kunt u het hart direct weer op gang proberen te brengen. Een defibrillator kopen zou dan ook bij ieder bedrijf op de agenda moeten staan. Als u bij Defibtech een defibrillator aanschaft kunt u er ook een onderhoudscontract bij afsluiten zodat u altijd zeker weet dat de defibrillator gebruiksklaar is op ieder moment. Dit onderhoudscontract wordt aangeboden via Defibcom. Deze partij biedt u een handig wandpaneel, waar u de AED aan op kunt hangen. Mocht u de defibrillator buiten op willen hangen, dan vormt de Defibcom wandkast de oplossing. Deze wandkast beschermt de defibrillator tegen vandalisme en ruige weersomstandigheden.

Bestel nu een defibrillator via Defibtech

|
Wilt u ook verzekerd zijn van een goed werkende defibrillator binnen uw bedrijf of op de sportvereniging? Bestel deze dan direct online bij Defibtech! U heeft bij ons keuze uit de LifeLine AED en de LifeLine VIEW AED. Verschil zit in het feit, dat de LifeLine VIEW AED is uitgevoerd met zowel een geïntegreerde luidspreker, als een lcd-scherm. Op het lcd-scherm worden de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond.

Heeft u vragen over de verschillende producten die Defibtech u biedt? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op de website invullen of ons telefonisch benaderen voor advies. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Ook voor het maken van een afspraak voor een instructie voor het gebruik van de defibrillator binnen uw bedrijf of op de sportclub kunt u contact met ons opnemen, zodat wij dit in overleg met u kunnen plannen.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal