Defibrillator online bestellen

Uw nieuwe defibrillator online bestellen

Een defibrillator online bestellen is heel eenvoudig, wanneer u dit bij Defibtech doet. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatief goede AED’s. Daarbij verkopen we verschillende accessoires bij uw defibrillator. Denk bijvoorbeeld aan een handige draagtas om de defibrillator in mee te kunnen nemen. Ideaal voor een AED bij de sportclub! Bij het online bestellen van een defibrillator zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Op deze pagina leest u hier meer over. Welke AED overweegt u momenteel te bestellen?

aed hart voor je zaak

Mogelijkheden bij een defibrillator online bestellen

Defibtech biedt u enkel AED’s die voorzien zijn van een FDA certificaat. Dit betekent dat de AED gekeurd is door de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit. Het geeft aan, dat een defibrillator online bestellen bij Defibtech u verzekert van een hoge kwaliteit. Nog belangrijker: het apparaat werkt op de momenten dat u dit van de AED verwacht! U kunt bij ons kiezen tussen een model met en zonder ingebouwd LCD-scherm. Beide apparaten zijn voorzien van spraakinstructies, die u tijdens het uitvoeren van een reanimatie helpen. U kunt de spraakinstructies enkel in het Nederlands op het apparaat laten installeren, of voor een combinatie van twee talen kiezen. Combineer het Nederlands hierbij met het Frans of Engels.

Voordelen van een defibrillator online bestellen

Uw nieuwe defibrillator online bestellen heeft verschillende voordelen. Zo bent u niet langer afhankelijk van mensen die een reanimatie handmatig uit kunnen voeren. De duidelijke instructies van het apparaten maken dat het reanimeren ook mogelijk is voor mensen zonder enige medische kennis. Daarbij gaat het apparaat een lange tijd mee en geeft deze automatisch een signaal, wanneer onderdelen vervangen moeten worden. U herkent dit aan de lampjes op het apparaat.

0