Defibrillator online kopen

Een defibrillator online kopen bij Defibtech

Defibtech maakt een defibrillator online kopen heel eenvoudig voor u! Bij ieder van onze AED’s vindt u een uitgebreide omschrijving. Het geeft u een beeld van de functies die de verschillende defibrillators u bieden. Daarbij maakt dit het makkelijker om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Kiest u bijvoorbeeld voor de LifeLine AED, of gaat u voor de LifeLine VIEW AED? We vertellen u graag meer over belangrijke factoren om rekening mee te houden bij een defibrillator online kopen.

Uw opties bij een defibrillator online kopen

In ons assortiment vindt u verschillende modellen AED’s. Een defibrillator online kopen stelt u allereerst voor de keuze tussen een LifeLine AED en een LifeLine VIEW AED. Het tweede model is voorzien van een LCD-scherm, die op het eerste model ontbreekt. In beide gevallen is de defibrillator uitgevoerd met een luidspreker. Deze spreekt instructies uit op het moment dat de AED gebruikt wordt. Het kan een belangrijke reden zijn om voor deze AED’s te kiezen, aangezien dit ook mensen zonder medische kennis in staat stelt om een reanimatie uit te voeren. De AED zorgt dat het hartritme van een slachtoffer gereset wordt, door een schok toe te brengen. Dit kan automatisch (volautomatische AED’s,) of met een druk op de knop (halfautomatische AED’s).

Betrouwbare defibrillator online kopen

Voordeel van de defibrillators van Defibtech is dat deze uitgevoerd zijn met diverse controlemechanismen. Deze maken het bijvoorbeeld onmogelijk om het apparaat te gebruiken, als iemands hartritme normaal verloopt. Daarbij is het apparaat gekeurd door de FDA, de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit. Heeft u vragen over een defibrillator online kopen, of wilt u meer weten over deze apparaten? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

0