Halfautomatische AED kopen

Voordelen van een halfautomatische AED kopen

Een halfautomatische AED kopen biedt u verschillende voordelen! Met een defibrillator kunt u direct een reanimatie uitvoeren, wanneer er iemand in uw omgeving te maken heeft met een hartstilstand. Het duurt doorgaans al snel acht tot tien minuten, voordat de ambulance ter plaatse is. Wanneer u in deze periode niets zou doen, is de kans op letsel groot. Met een defibrillator heeft u geen medische kennis nodig, om een reanimatie uit te voeren. Defibtech biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een halfautomatische AED wilt kopen. Lees snel verder om hier meer te weten over te komen.

Mogelijkheden bij halfautomatische AED kopen

Defibtech biedt u defibrillators van een hoge kwaliteit. Deze apparaten zijn allen getest door de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. Het geeft aan, dat de apparaten naar behoren werken op de momenten dat u dit van ze verwacht. Daarbij kunt u een halfautomatische AED kopen en deze combineren met een handige wandbeugel. Door de wandbeugel van een internetverbinding te voorzien, kunt u de AED op afstand uit laten lezen. Op het moment dat onderhoud noodzakelijk is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar!

Halfautomatische AED kopen in meerdere talen

Een halfautomatische AED kopen bij Defibtech biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende talen. Naast Nederlandse instructies, kan de AED ook van Franse of Engelse instructies worden voorzien. Ideaal, wanneer u de AED in een internationale omgeving verwacht te gebruiken. De halfautomatische Lifeline VIEW AED is niet alleen voorzien van spraakinstructies, maar ook van een handig beeldscherm. Hierop worden de instructies getoond. Voor welk pand of sportcomplex wilt u een halfautomatische AED kopen?

0