Lifeline trainer AED's

Leren omgaan met Defibtech AED’s met een trainer AED

Op het moment dat een hulpverlener gebruik moet maken van een AED is het van groot belang dat deze hulpverlener daar goed op is voorbereid. Die momenten komen namelijk altijd onaangekondigd, waardoor factoren als stress invloed kunnen hebben op het functioneren van de hulpverlener. Juist daarom is het van belang dat hulpverleners periodiek zo waarheidsgetrouw als mogelijk, kunnen oefenen met een trainer AED. Voor de beide modellen AED’s, de Lifeline en de Lifeline VIEW heeft Defibtech een trainer-AED ontwikkeld. De ‘touch and feel’ van deze apparaten komen overeen met de echte AED’s. Ook de instructies zijn identiek.

Lifeline™ trainer AED

De Lifeline trainer AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Lifeline AED en de technieken te leren en te onderwijzen. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening diverse scenariokeuzes. Hierdoor wordt het mogelijk om gekozen scenario’s te gebruiken tijdens AED trainingen.

Voor de Lifeline trainer zijn diverse accessoires beschikbaar zoals losse oefen-elektroden en een speciale trainer-draagtas. De batterij-unit van de trainer-AED is oplaadbaar.

Defibtech Lifeline™ trainer VIEW AED

De Trainer VIEW AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om te onderwijzen voor het gebruik van de VIEW AED en de reanimatietechnieken. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich van andere Trainer AED’s, omdat er naast de gesproken stembegeleiding ook ondersteuning wordt geboden via video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu.

De Trainer VIEW kan eenvoudig worden omgezet als AED trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO. De Lifeline ECG en de Lifeline PRO zijn de voor professionele gebruikers ontworpen defibrillators van Defibtech.

0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.