Semi-automatische AED

Kies ook voor een semi-automatische AED

Wanneer u op zoek bent naar een defibrillator, heeft u verschillende mogelijkheden. Kies tussen een semi-automatische AED en een volledig geautomatiseerd model. In beide gevallen heeft u geen medische kennis nodig, om een reanimatie uit te kunnen voeren bij een hartstilstand. Zo hoeft u nooit op de hulp van een ambulancebroeder te wachten, alvorens u aan de reanimatie kunt beginnen. Het verkleint de kans op ernstig letsel bij het slachtoffer aanzienlijk. Defibtech biedt u de Lifeline VIEW als semi-automatische AED aan. Dit apparaat is uitgebreid getest door de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. Zo bent u ervan verzekerd, dat het apparaat naar behoren werkt op het moment dat u deze nodig heeft.

Voordelen van een semi-automatische AED

De reeds beschreven semi-automatische AED van Defibtech (Lifeline VIEW) biedt u diverse voordelen. Zo is het apparaat voorzien van een handig LCD-scherm, waarop de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond worden. Plaats de elektroden op de juiste plek en start de reanimatie met de knop op de defibrillator. Naast de instructies via het scherm, is de semi-automatische AED uitgevoerd met spraakinstructies. U kunt deze instructies in meerdere talen op het apparaat laten installeren. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van Nederlands en Engels, of Nederlands en Frans.

Semi-automatische AED kopen bij Defibtech

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van de semi-automatische AED van Defibtech? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag! Kijk ook eens naar de mogelijkheid om deze semi-automatische AED te combineren met een wandbeugel. Deze wandbeugel kan met het internet verbonden worden, waarna uw AED op afstand wordt uitgelezen. Als onderdelen vervangen moeten worden, brengen we u hiervan op de hoogte. Waar wilt u de AED gebruiken?

0