Lifeline VIEW AED

Defibtech Lifeline VIEW AED Half- en vol-automaat

De Lifeline VIEW is een zeer gebruiksvriendelijke, robuuste en onderhoudsarme AED van Defibtech. Het apparaat is klein van stuk en heeft als uniek feature een full color LCD-scherm. Aan de hand van duidelijke video-animaties ondersteunt de Lifeline VIEW een hulpverlener optimaal tijdens een reanimatie. Een uitkomst bij stress of geluidsoverlast. Vanzelfsprekend geeft de VIEW ook de gesproken commando’s zoals andere AED’s. De Defibtech Lifeline AED is leverbaar als half- en als vol-automatische AED.

LCD-scherm biedt hulpverlener ondersteuning

Het LCD-scherm van de Lifeline VIEW biedt de hulpverlener optimale ondersteuning tijdens de reanimatie. Bovendien kan de AED-beheerder eenvoudig de technische staat van de AED controleren en kunnen bepaalde instellingen, zoals het reanimeren met of zonder mond-op-mondbeademing, eenvoudig worden ingesteld.

AED elektroden

De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt. De AED is spuitwaterbestendig en stofdicht (IP55) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1,2 meter en is trilling-bestendig.

Defibtech Lifeline VIEW twee-talig leverbaar

De Defibtech Lifeline VIEW is optioneel leverbaar als twee-talige AED, ‘Dual Language’. Bijvoorbeeld Nederlands-Engels of Nederlands-Frans. De AED zal automatisch starten in de Nederlandse taal. Door een eenvoudige handeling kan naar de tweede taal worden geschakeld. Alleen de uitgesproken commando’s veranderen van taal.

Lifeline VIEW AED beschikt over krachtige batterij-unit

De Lifeline VIEW AED maakt gebruik van een krachtige batterij-unit. Deze lithium batterij heeft een stand-by levensduur van 4 jaar. De batterij-unit kan 125 schokken leveren of 8 uur gebruiksduur van de AED.

De Lifeline AED van Defibtech test zichzelf iedere dag

De Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd. Software updates kunnen worden verricht met een SD-kaart, welke simpel in de AED kunnen worden geplaatst.

Na het gebruik van de Lifeline AED kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. Software om het ECG in te kunnen zien kunt u via de onderstaande knop vinden en gratis downloaden.

Instructievideo Lifeline VIEW AED

De Lifeline™ VIEW AED samengevat

  • Stevig ontwerp en goede grip.
  • Licht en compact.
  • Geen deksel of losse onderdelen, waardoor een inzet kan worden vertraagd.
  • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
  • Pre-connected AED elektroden.
  • Twee-knops bediening voor eenvoud.
  • Full-color video scherm voor optimale ondersteuning.
  • Garantietermijn van 8 jaar.
0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.