Lifeline™ VIEW AED met fullcolor LCD scherm - Defibtech® Lifeline™ VIEW AED met fullcolor LCD scherm - Defibtech®

Lifeline

VIEW AED

De Lifeline VIEW is een zeer gebruiksvriendelijke, robuuste en onderhoudsarme AED van Defibtech.

Defibtech Lifeline VIEW AED Half- en vol-automaat

|

Met de Lifeline VIEW AED kiest u voor een uiterst gebruiksvriendelijke defibrillator. Het model is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar daarnaast zeer robuust en onderhoudsarm. Uniek aan de Lifeline VIEW AED is het geïntegreerde, full-color LCD-scherm. Dit scherm toont instructies, die u in een stressvolle situatie helpen een reanimatie correct uit te voeren. Naast de instructies op het scherm, is de Lifeline VIEW AED met een luidspreker uitgevoerd. 

Geïntegreerd LCD-scherm

Niet alleen toont het geïntegreerde LCD-scherm van de Lifeline VIEW AED instructies bij het uitvoeren van een reanimatie. Het scherm laat u ook de actuele, technische staat van het apparaat zien. Zo kunt u bijvoorbeeld de accu tijdig vervangen. Ook is het via dit scherm mogelijk te kiezen tussen het met of zonder mond-op-mondbeademing reanimeren van een slachtoffer. 
Meer zien

Eenvoudig te gebruiken AED

Groot voordeel van de Lifeline VIEW AED is het gemak waarmee u deze gebruikt. De elektroden zitten direct voor het grijpen aan de achterzijde van het apparaat. Er hoeven geen schuifjes los te worden gehaald op het moment dat iedere seconde telt. Daarnaast is de AED stof- en spatwaterbestendig. Laat u het apparaat per ongeluk vallen? Het apparaat heeft valtesten op iedere hoek doorstaan vanaf een hoogte van 1,2 meter. 
Meer zien

Tweetalige AED van Defibtech

Het is mogelijk om een extra taal op de Lifeline VIEW AED te laten installeren. Standaard wordt de AED van Nederlandstalige instructies voorzien. Kies voor een combinatie van het Nederlands en Engels, of het Nederlands en Frans. 
Meer zien

Automatische test van de AED

Dagelijks voert de Lifeline VIEW AED een zelftest uit. Hierbij controleert de AED onder meer of de batterij en elektroden naar behoren functioneren. Deze lithium batterij heeft een stand-by levensduur van circa vier jaar en kan 125 schokken leveren. Updates van de software op de Lifeline VIEW AED installeert u eenvoudig via de SD-kaart in het apparaat. 
Meer zien

Instructievideo Lifeline VIEW AED

De Lifeline™ VIEW AED samengevat

|

Zeer compact en licht apparaat

Stevig en robuust vormgegeven

Pre-connected AED-elektroden direct voor het grijpen

Full-color LCD-scherm voor optimale ondersteuning

Garantieperiode van maar liefst 8 jaar

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal